LANGGARVERNES
GÅ TRÆNING MED ET ROYALT TWIST 

Vi vil have GANG i den. Så er der GANG i dig, så kom til os.


Vi starter et gåhold, og du skal være med. Første gang bliver 9. marts klokken 0830, hvor vi mødes ved vores klublokaler på Byskolen, Carlsbergvej 13. (bag ved tandklinikken)

Vi går ikke amok eller med hovedet under armen, men vi går i Hillerøds smukke by og omgivelser, som du får oplevet fra nye vinkler. Vi gør motion enkelt, og vi gør det sammen, så der følger nye venner med på vejen.

Giv det et skud og du vil ikke fortryde. Mød op med godt humør, og skaffer vi ikke solskin, så skaffer vi godt samvær. Der er ingen, som ikke kan være med.

Bevæg dig for livet i Langgarverne!

Vi kommer til at gå nogle skønne ture på nogle skønne ruter, som bliver tilrettelagt af vores trænere i samarbejde med jer. Trænerne bliver opdateret med den nyeste viden hos DGI, Nordsjælland, inden vi går an, og er der en gåtræner gemt i dig, så kan du også komme med. Det er 6. marts.

Vi går ikke hurtigere end, at vi kan få alle med, og er der behov for det, så deler vi os op i grupper.

Dit mål er at bevæge dig, og vores mål er, at du bevæger dig sammen med os i klubben. Vi håber derfor, at du melder dig ind i klubben, hvis du også efter en måned synes, at vi er selskabet lige for dig.

Hvis du vil bruge gåholdet til at forberede dig til at deltage i Royal Run 10. juni, så skal du gå ind på løbets hjemmeside (www.royalrun.dk) og selv tilmelde dig. Det var en folkefest af dimensioner sidste år, og det bliver det med sikkerhed igen i år. Det værste, der kan ske på selve dagen, er vel regn, men det er vi jo vant til på vore kanter.

Deltagelse i Royal Run er helt op til dig selv, men gåtræningen vi under alle omstændigheder kunne forbedre din kondition og udholdenhed, og det vil helt sikkert også smitte af på humøret. Man skal gå i god fart, så man øger forbrændingen samtidigt med, at man er næsten sikker på at slippe for skader. Det er win-win for din sundhed.

Langgarverne er en klub, hvor bevægelse er vigtig, men hvor de sociale relationer er mindst ligeså vigtige. Vi holder da også en række sociale arrangementer eksempelvis en årlig klubfest, grillaftener om sommeren og træf forskellige steder. Vi vil arrangere ture ud i det blå og muligheder for at komme ud og møde ligesindede i andre klubber i Nordsjælland, som vi samarbejder med.

Vi er 4 i klubben, som er initiativtagere til gåholdet: Michael Sørensen, Jan wibroe Iwersen, Helen Jensen og Mogens Christens. Har du spørgsmål om gåholdet, så send en mail til Jan, der også er sekretær i klubben. Hans mail er sekretaer@langarverne.dk

Du kan også finde mere om vores gåhold på facebook, hvor du blot skal søge på: LANGGARVERNES GÅHOLD 2019.

KOM FRISK.
 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød