KLUBTØJ SOM SKAL BENYTTES TIL KLUBBETALTE ARRANGEMENTER

Langgarver tøj 2019

Så er det endelig muligt at bestille klubtøj. Vi i sponsor gruppen har arbejdet hårdt på at finde nye sponsorer til Langgarverne og håber derfor, at så mange som muligt, og helst alle medlemmer, tager godt imod det nye tøj og dets design, så vi kan vise vores nye sponsor frem på vores løbeture til træning rundt omkring Hillerød, og til alle de store løb Langgarverne deltager i rundt i hele verden .

Bemærk:

  • Der Kan være events i løbet af året hvor man kan få yderligere rabatter på tøjet man bestiller, derfor er det en god ide at tjekke fanen EVENT her på siden inden man bestiller tøj.
  • At tøjet er specielsyet og ikke kan returneres, så vær omhyggelig når I prøver tøjet, der er på lager og forhør jer evt. hos andre klubmedlemmer om deres erfaringer med tøjet. 
  • Der gælder købelovens almindelige forhold ved køb af klubtøj, og Langgarverne har ikke forhandlet specielle bytte og returnerings rettigheder. Ved reklamationer skal man henvende sig til Jan Wibroe Iwersen på mail sekretaer@langgarverne.dk.
  • Bestilt tøj ikke kan leveres tilbage hvis man vælger forkert størrelse. Bestilt tøj kan kun leveres tilbage ved fejl på tøjet. Det er derfor vigtig I prøver tøjet først, når der er prøve tøj til stede i klubben, ellers kan man forhøre sig hos andre klubmedlemmer om deres erfaringer med tøjet.
  • Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt.
 
Sponsor/tøjudvalget modtager gerne ris/ros vedrørende. tøjet, som vi vil bruge i vores fremtidige dialog og udvælgelse af leverandør af klubtøj.
 

HER ER NOGLE BILLEDER AF DET NYE LANGGARVER DESIGN 2018.

(Nyt tøj 2019 kan købes via henvendelse til Jan Wibroe, eller Michael Sørensen. Hold/udebane løbetøj bestilles via den hold ansvarlige for hold trøjer) 

Billede er kun vejledende, da der  kan være foretaget ændringer i designet.

Løbe tøj 

 
Klub T-Shirt gul, Craft
(T&F Elite Custom SS Tee)
Klub T-Shirt lyserødt, Trimtex
(FAST T-SHIRT) 
 
 
 
Klub T-Shirt gul, Craft
(T&F Elite Custom Singlet)
Klub T-Shirt lyserødt, Trimtex
(FAST SINGLET)
 
 

 
EXC Custom Jacket 2.0 M
 
EXC Custom Jacket 2.0 W
 
 

Tri tøj

ETC Tech Jersey M / W
 
ETC Tech Pants M / W
 
ETC Tech Suit M / W
 
 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød