LØBS NYHEDER

 Langgarvernes julefrokost 2019:
Hej alle friske Langgarvere, så har vi fået afklaret detaljerne omkring årets julefrokost. Vores julefrokost finder sted lørdag 7. december 2019 .Vi starter som sidste år kl. 13, så der er tid til bad og omklædning efter løb. Julefrokosten afholdes på Frederiksborg Gymnasium (grå bygning). Lad os gøre klubben ære.
Mad: Der indkøbes til sildebord og lune retter bestilles udefra. Prisen pr. kuvert bliver 200kr. Vi vil opfordre nogle friske langggarvere til at medbringe ris a la mande, så julemenuen bliver total.
 
Tilmelding: Tjek FaceBook begivenhed Ved tilmelding bedes indbetalt 200 kr. via Mobilepay til Martin Engdal på tlf. 24 24 99 16 med teksten Langgarverjulefrokost 2019
 
Deadline: Sidste frist for tilmelding er torsdag 28. november 2019.
Tema: Julefrokostens tema er igen i år J. Hvilket betyder at alle skal have en påklædningsgenstand på som starter på J (Julenisse, joystick, juleøl, juvel, jurist, jungle jumbojet, japaner, ...).

Drikkevarer, service og glas...., og ikke mindst fantastisk humør medbringes selv. Sjove og skøre indslag under frokosten ses der positivt på og kan meldes ind til festudvalget.

Vi ser frem til en super hyggelig julefrokost 

Festlige hilsner
         Dan, Michael og Martin
 

TRAIL LØBERNE INVITERE TIL LØB PÅ BORNHOLM:
 
Salomon Hammer Trail Winter Edition 2020.
Synes du ikke, det lyder godt? Vi er i hvert fald nogle der er opsatte på at tage over på Bornholm lørdag d.25/1 og løbe halv maraton distancen. Vi fylder bilerne op, og kører fra Hillerød tidlig morgen, og kan nå at være klar til løb kl.12 og så hjem igen senere samme dag. Der er plads til 300 løbere på distancen og p.t er der tilmeldt ca. 140, så der kan risikere at blive udsolgt, hvis du tøver for længe. Tjek begivenheden på vores FaceBook side, hvor man eventuelt kan stille spørgsmål til dem der stor for det.
Når vi nærmer os datoen, organiserer vi med biler og fordelingen af passagerer.

Bedste hilsner

Michael, Jan og Louise

LANGGARVERNE SØGER HOLDLEDER TIL FØLGENDE HOLD:
 
1. Blåt hold gennemsnits tempo på 5:45 til 5:15 min/km
2. 5 km hold gennemsnits tempo på 6:16 til 7:00 min/km
Henvend dig til Birthe, Alice, eller Niels-ole i klubben eller på mail nielsoleh@gmail.com
TRÆNINGSPLANER KAN SES HER:
 

HILLERØD STADION:
Skulle man have lyst til at træne på Hillerød Stadion, så er der information om dette under fanen træning/løb/hillerød stadion eller dette link her
 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød