Mere end 500 friske løbere fra tre år og op til pensionsalder plus trodsede råkulden og regnen søndag den 2. december og gav den gas i løbesko i St. Dyrehave. Hillerøds løbe- og triatlonklub Langgarverne havde inviteret til det traditionsrige Julestjerneløb for 38. gang. Og der var flotte tider på de anstrengende ruter i skoven, hvor man kunne spotte både julemænd, nissehuer og gevirer mellem træerne.

Foruden distancerne på 2, 5, 10 og 15 km. var det for første gang også muligt at løbe en halvmaraton i det bakkede terræn i St. Dyrehave. Det havde omkring 60 løbere fra det meste af Nordsjælland mod på. Først i mål på de 21 km. var Johan Svendsen fra Fredensborg atletik klub i tiden 1:31:59. Mens bedste kvinde Cathrine Thim Johansen fra Gazelle-Fys kom i mål på 1:36:46.

Efter løbet var der gløgg og æbleskiver, kaffe og kage og varm suppe, og det var der brug for efter den halvvåde fornøjelse på skovvejene. Men humøret var heldigvis bedre end vejret hos både voksne og de mange friske børn, der enten løb det to km. lange børneløb eller blandede sig med de voksne på både 5 og 10 km. ruterne. Slikposerne var velfortjente, og det var dejligt at se så mange helt unge løbere fra næste generation. Alle får mulighed for at gentage succesen, når Langgarverne inviterer til Julestjerneløb igen i 2019.
 
 
Dato, og online tilmelding til 2019 kommer snart


Ruterne er DAF-opmålte og går gennem den smukke skov ad let kuperede grusveje.Starten går fra den store parkeringsplads på Overdrevsvejen. Gratis parkering på P-plads overfor byskolen. Vær dog meget opmærksom på skiltningen da der er en del kort-tids parkering i området.
 

Distance

Rute kort

2,1 km børneløb

 

• 5 km

5 KM

• 10 km
10 KM

• 15 km

15 KM

• Halvmaraton

Halvmaraton


Alle ruter samletFOLDEREN 2018 KAN SES HER

KONTAKT :SPØRGSMÅL ANGÅENDE ARRANGEMENTET KAN RETTES TIL JULESTJERNELØBET PÅ EMAIL: JULESTJERNELOBET@LANGGARVERNE.DK
 
Tidtagning foregår med elektronisk chip 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød