Information

FEST

DET ER VED DENNE TID VI PLEJER AT VÆRE I FULD GANG MED AT ARRANGERE ÅRETS LANGGARVER FEST. MEN HELLER IKKE DET ER DESVÆRRE MULIGT PT. MEN NÅR VI MÅ IGEN, FINDER VI EN DATO HVOR VI SKAL FESTE IGENNEM. 

ANNE TINE ALICE OG PIA 

LØB 

DEN SENESTE UDVIKLING ER ALVORLIG OG NYE STRENGE RESTRIKTIONER ER INDFØRT. DERFOR HAR VI I KONKURRENCE/MOTIONS UDVALGET BESLUTTET AT AFLYSE ALLE LANGGARVER TEST LØB FORELØBIGT. DETTE VIL SIGE AT TEST LØBET NU PÅ LØRDAG D. 09-JAN ER AFLYST.I ER DOG VELKOMMEN TIL AT LØBE RUTEN VIRTUELT, OG SENDE RESULTATET TIL GUILLERMO VIA MESSENGER, ELLER VIA DEN MAIL DER ER HER PÅ LANGGARVERNE.DK UNDER FANEN
( OM OS / BESTYRELSE / BESTYRELSEN )
MVH.
KONKURRENCE/MOTIONS UDVALGET 

I KLUBBEN OVERHOLDER DE NYE COVID-19 REGLER, OG VI LØBER I GRUPPER AF MAX 5 PERSONER OG MØDES PÅ P-PLADSEN VED VORES KLUBLOKALE. HUSK AT KLUBLOKALET IKKE MÅ BENYTTES, OG DERVED MÅ TOILET/BADET IKKE BENYTTES FØR ELLER EFTER TRÆNING. PÅ GRUND AF DET STIGENDE SMITTE TAL, SÅ HAR NOGEN AF KLUBBENS HOLDLEDERE VALGT AT HOLDE VINTERFERIE, SÅ DET KAN FOREKOMME, AT DER ER HOLD UDEN HOLDLEDERE.

STYRKETRÆNING

 STYRKETRÆNING ER FORELØBIGT AFLYST

VINTERSVØMNING

VINTERSVØMNING ER FORELØBIGT AFLYST  

 

 


 
 

OPFORDRING

DET ER VIGTIGT, AT ALLE LANGGARVERE FÅR TEGNET EN ULYKKESFORSIKRING I EGET NAVN. KLUBBEN HAR TEGNET FORSIKRING VIA SIT MEDLEMSKAB I DGI. DENNE FORSIKRING DÆKKER IMIDLERTID IKKE ALM. FALD-SKADER O.L. SOM MEDLEMMERNE PÅDRAGER SIG, SÅ LÆNGE SKADEN IKKE KAN LASTES BESTYRELSEN/TRÆNERENS FORHOLD.KONTAKT EVT. DGI FOR AT HØRE NÆRMERE.
 
STOR LØBE HILSEN

EVENTS 

SÅ ER DER ÅBEN FOR TILMELDING TIL:
TREDJE LANGGARVER TESTLØB LØRDAG D.09-JAN ER NU ÅBEN FOR TILMELDING HER. 
VINTERSVØMNING 2020/2021 ÅBEN FOR TILMELDING HER. 
STYRKETRÆNING 2020/2021 ÅBEN FOR TILMELDING HER. 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød