Klubmodul henter siden
Nyt Yoga hold 2020
  
Nyt 10-ugers forløb i 2020 med Yoga for medlemmer af Langgarverne
Maks 40 pladser - derfor "først til mølle" princippet
 
 
Hvornår:
Det vil være et 10 ugers forløb - hver søndag fra kl. 17.30 til 18.45 - startende søndag, den 5. januar 2020 og til og med søndag, den 8. marts 2020. Vi skal være ude af centeret kl. 19.00, hvor det lukker - derfor ikke bademulighed.
 
Hvor:
Smiley Fitness, Carlsbergvej, Hillerød - der er ikke krav om medlemsskab af Smiley . Hold-salen på 1. sal. Der vil være yogamåtter, yogablokke og tæpper.(eller medtag selv) HUSK vandflaske.
 
Instruktør:
Pia Frandsen, Balancekunst.nu: Jeg brænder for at hjælpe den enkelte atlet til at blive den bedste udgave af dem selv. Min erfaring med atleter som løbere og triatleter har jeg fået gennem mit virke som akupressør, personlig træner, yogainstruktør, bikeinstruktør og coach samt mine egne erfaringer som tidligere landsholdssvømmer.
"Yoga for sportsfolk", - et 10-ugers forløb for at skabe en kontinuitet og for at resultaterne af yogatræningen kan ses og mærkes i den enkelte atlets hverdag. I forløbet vil der være en god blanding af yogaserier med styrke, smidighed, stabilitet og restitutionsøvelser. Der vil være åndedrætstræning og meditationsøvelser for optimering af fokus og flow.
 
Hvorfor yoga for sportsfolk?
Yoga skal supplere eksisterende træning, der ofte er præget af fysiske udfordringer, høj puls og sved. Yogaen skaber balance fysisk og mentalt og skaber afsæt for bedre præstation. Mange har mest fokus på fysisk træning og glemmer restitutionen. Vi træner til tider for hårdt, og presser os ud over vores egen kapacitet. Dette øger risikoen for akutte skader og overbelastningsskader, sygdom, udbrændthed og stress. Og så er vi ikke længere den bedste version af os selv - præstationen og resultaterne udebliver.
I yoga giver vi os tid til at have fokus på balance, kropsforståelse, åndedræt, flow ("the zone"), nuet, vores vaner - alt sammen noget der øger vores stamina, forbedrer vores restitution og giver mulighed for, at vi er den bedste udgave af os selv.
 
Regelmæssig yogatræning giver:
Øget bevægelsesfrihed og større smidighed (eks. større skridtlængde, bedre km tider)
• styrke i stabiliserende muskler og øget balanceevne (større kropsforståelse og forståelse for bevægelsesmønstre)
• Forebygger akutte skader og overbelastningsskader
• Muskulær balance i kroppen (forside/bagside, øvre/nedre og højre/venstre side)
• Stærkere ryg og core generelt
• Forbedret åndedræt, øget iltoptagelse i musklerne (VO2 max)
• Forbedret evne til at fokusere og være i flow og derved forbedret præstationsevne
• Afhjælper stress i krop og sind
• Bedre evne til at restituere og bedre søvn
• Øget stamina - styrke og udholdenhed
I yogaen stræber vi efter smidighed, styrke og fleksibilitet for at kunne bruge kroppen så effektivt som muligt. Som ved alt andet vi ønsker at være gode til, tager det tid og kræver vedholdende og fokuseret træning. 
 
Pris:
375,-kr.
 
Antal pladser:
maks. 40 pladser
 
 
"Vi er det, vi repeterer igen og igen, Fortræffelighed er derfor ikke en handling, men en vane"
Aristoteles
 
Tilmeldte
32 /40
Tilmeldingsfrist
08.03.2020
Tidspunkt
05.01.2020 kl. 17.30 - 08.03.2020 kl. 18.45
Sted
Smiley Fitness, Hillerød
Pris
375,00 kr.

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød